Spletna igralnica

Spoštovani starši, dragi otroci!

Spletna igralnica je nastala v času, ko so bili vrtci zaradi epidemije prvič zaprti. Za nas je bil to sončni žarek, ki nas je povazoval z vami in nam omogočal, da smo lahko nekaj vrtčevskega duha, igrivosti in razigranosti ponesli v vaše domove. Tako so tudi vaši žarki osvetlili nas, ko smo dobili toliko pozitivnih povratnih informacij o tem, kako si s predlaganimi dejavnostmi iz spletne igralnice krajšate čas in ko ste z nami delili utrinke iz vaših domov.

Zaradi vseh pozitivnih odzivov smo se odločili, da spletno igralnico ohranimo in jo znova počasi polnimo z zanimivimi vsebinami, ki jih boste lahko starši doma izvajali z vašimi najmlajšimi. Ko smo v začetku šolskega leta to načrtovali, smo upali, da bomo lahko vrtci normalno delovali. Žal se je zaradi poslabšanja razmer življenje spet nekoliko ustavilo. V želji, da bi čimprej premagali virus, čuvali sebe in druge okoli nas, ponovno osvežujemo spletne igralnice. Dejavnosti bomo vsak mesec dopolnili in dodali nekaj novih. Vsak mesec bodo naše marljive in ustvarjalne vzgojiteljice  pripravile nove izzive, ki jih bomo preko spletnih strani delili z vami.

Upamo, da boste na teh straneh našli zanimive aktivnosti, ki bodo popestrile in spodbudile kvaliteten čas preživet v družinskem krogu. Ostanite zdravi.

 

Kolektiv Vrtca Koper