Nazaj na domačo stran

ČAS POLETNIH POČITNIC

Spoštovani starši!

Pred nami je čas poletnih dopustov in počitnic. Običajno je to čas brezskrbnih dopustov, morja, prostega časa, dolgih vročih dni, ki jih z otroki in najdražjimi doživljamo vsak na svoj način.

Zaradi zmanjšanega števila prisotnih otrok v poletnem času, koriščenja letnih dopustov strokovnih delavcev vrtca in racionalizacije dela, bomo posamezne enote Vrtca Koper zaprli:

  • enota Vanganel - Pikapolonica bo med 15.7.2024 in 16.8 2024 zaprta. V tem času bo vzgojno izobraževalno delo organizirano v enoti Šalara - Polžek, Vanganelska cesta 87

 

  • enota Čebelica bo v času med 22.7.2024 in 16.8.2024 zaprta, otroci  bodo v tem času obiskovali enoto Kekec na Župančičevi ulici 23a

 

Tudi v ostalih enotah Vrtca Koper se bodo otroci združevali med oddelki, glede na število prisotnih otrok. Združevanje bo potekalo v skladu z Pravilnikom o normativih za opravljanje dejavnosti predšolske vzgoje. Delo bo v poletnem času organizirano tako, da bodo v vseh enotah prisotni strokovni delavci, ki jih otroci poznajo.

 

Tudi v času poletnih počitnic lahko koristite  rezervacijo v višini 50% mesečnega prispevka, za enkratno neprekinjeno enomesečno odstonost otroka (vloga).

 

Dragi otroci in starši, ki zapuščate vrtec in odhajate v šolo, želim vam vse dobro in uspešno v šoli ter, da bi ohranili naš vrtec vedno v lepem spominu. Vsem otrokom in staršem želim dogodivščin polno poletje in sproščujoče počitnice.

 

Prijazen pozdrav,

mag. Alenka Rušt, ravnateljica