Nazaj na enoto / skupino

DECEMBRSKI UTRINKI

Najbolj čaroben mesec v letu smo otvorili z novoletnim bazarjem ter nastopom otrok vseh skupin. Povabljeni gostje so lahko uživali ob poslušanju pesmic, deklamacij ter rajanju otrok, ki so ga ob zaključku nagradili z aplavzom in s prostovoljnimi prispevki za otroške izdelke. Za zbran znesek, ki ga bomo namenili za nakup peskovnika, se otroci in strokovne delavke iskreno zahvaljujemo.

Novoletnemu bazarju je sledil pester, praznično obarvan program z likovnimi, glasbenimi in ustvarjalnimi delavnicami. Pekli smo piškote in izdelovali voščilnice, zarajali smo z glasbeno skupino Gedore, občudovali nastop učencev Glasbene šole Koper ter baletk in se naučili novo pesmico Zima zamuja. Z veseljem smo jo zapeli dedku Mrazu, ki nas je obiskal v družbi študentov Pef Koper. Dopoldan so nam popestrili z dramatizacijo Sreča se z delitvijo veča. 

Medskupinsko druženje smo nadaljevali s čajanko, novoletnim kinom ter projektom Menjaj branje in sanje. Čarobno vzdušje smo si pričarali tudi v igralnicah s krasitvijo novoletnih jelk ter praznično glasbo.

Ob zaključku decembrskih utrinkov enote Ribica ter iztekajočem se letu vam vzgojno osebje želi čudovite prihajajoče praznike ter srečno Novo leto 2024.