Nazaj na domačo stran

SKOK V PRAVLJICO V GLEDALIŠČU KOPER

V sklopu Dodatnih programov za predšolske otroke, ki jih financira Mestna občina Koper, so danes najstarejše vrtčevske skupine začele z obiskom Gledališča Koper. PRvih šest skupine otrok si je že ogledalo odlično predstavo Skok v pravljico, ki otroke tudi aktivno vključuje v dogajanje na gledališkem odru. V prihodnjih dneh se bodo v gledališču zvrstile vse enote vrtca: v ponedeljek, 4.4. 2022 so si predstavo ogledali otroci enot Kekec, Bertoki - Cicikorak in Čebelica, v torek, 5.4., si bodo predstavo ogledali otroci iz Ribice, Žogice in Pobegov - enota Zajček, v sredo pa še najstarejši skupini enote Šalara - Polžek.

Obisk gledališča je za otroke izjemno doživetje in jim omogoča edinstveno ter kakovostno kulturno izkušnjo, ki združuje vzgojo, izobraževanje in zabavo, v avtentičnem gledališkem okolju. 

Otroci in strokovni kader Vrtca Koper se zato zahvaljuje Mestni občini Koper za financiranje dogodka, gledaliških vstopnic in avtobusnih prevozov in spodbuja izvajanje tovrstnih programov tudi v prihodnje.