Nazaj na domačo stran

ODPRTJE VRTCA 26.1.2021

Spoštovani starši,

 

prejeli smo okrožnico o ponovni izvedbi vzgojno-izobraževalnega dela v vrtcih.

 

Vlada RS je sprejela nov odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, s katerim se v statističnih regijah: Gorenjska, Koroška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Primorsko-notranjska, Savinjska in Zasavska odpirajo vrtci v polnem delovanju.

 

Vrtci ponovno odpiramo svoja vrata v torek, 26.1.2021. V ponedeljek bodo še vedno delovali oddelki nujnega dežurnega varstva v istem obsegu kot v tem tednu.

 

V kratkem boste prejeli klic vzgojiteljice vašega oddelka, ki vam bo podala vse potrebne informacije glede ponovnega odprtja.

 

PKP8 Vlada RS že pripravlja, vanj pa bo vključena tudi določba, ki bo omogočala, da bodo starši, ki otrok v času epidemije ne bodo pripeljali v vrtec, upravičeni do oprostitve plačila.

 

Za morebitna vprašanja in nejasnosti nas lahko pokličete vsak delavnik med 8.00 in 14.00 uro na številko 030/370-596.

 

 

Ob prihodu boste  izpolnili Izjavo o zdravstvenem stanju otroka (izjavo lahko že izpolnjeno prinesete s seboj).

 

 

 

Starši vstopate v vrtec le z masko, si razkužite roke in vzdržujete varnostno razdaljo do ostalih staršev, otrok in strokovnih delavk vrtca. Protokol ravnanj za starše si lahko preberete na povezavi: PROTOKOL.

 

 

 

 

Alenka Rušt

ravnateljica