Nazaj na domačo stran

NUJNO VARSTVO OTROK

Zaradi poslabšanja epidemiološkega stanja v državi je vlada sprejela odločitev, da bodo vrtci od ponedeljka, 26. oktobra, zaprti. Ukrep velja predvidoma teden dni. Mestna občina Koper bo zato v naslednjem tednu v Vrtcu Koper, enota Ribica, po potrebi pa tudi v Vrtcu Semedela, enota Markovec organizirala nujno varstvo za predšolske otroke, katerih starši morajo delati in jim delodajalec ne more omogočiti dela na daljavo. 

 

Nujno varstvo otrok bo potekalo v prostorih Vrtca Koper, enota Ribica (Ferrarska ulica 17, v poslovno-stanovanjskem objektu Dom Koper), v primeru večjega povpraševanja pa tudi v prostorih Vrtca Semedela, enota Markovec (Pot v gaj 1), zagotovljeno pa bo za vse otroke, ne glede na to, v katero obliko predšolskega varstva so vključeni, če ima eden od staršev stalno prebivališče v Mestni občini Koper, in za vse otroke, ki so vključeni v Javne vrtce Mestne občine Koper, četudi starši nimajo stalnega prebivališča v Mestni občini Koper.

 

Za prijavo otroka v nujno varstvo in vsa dodatna vprašanja naj starši predšolskih otrok pokličejo na telefonsko številko 030 370 596, in sicer danes, v petek, 23. oktobra, do 18. ure, in jutri, 24. oktobra, med 8. in 12. uro. Starši   izpolnijo prijavnico na spletni strani www.vrteckoper.si. OBRAZEC BO NA VOLJO PREDVIDOMA PO 15.00 URI