Nazaj na domačo stran

Participativni proračun MOK: Predlagaj - odločaj

Spoštovani starši,

tudi letos Vrtec Koper sodeluje v nekaterih projektih, ki so objavljeni kot predlogi za udeležbo pri participativnem proračunu Mestne občine Koper: Predlagam - odločam.  Veseli bomo, če boste tudi sami podprli katerega od projektov, ki so jih predlagatelji zasnovali z našim sodelovanjem in bodo popestrili in obogatili naše delovanje.

Več o posameznem projektu si lahko preberete s klikom na naslov projekta:

  1. Knjižni kovček, 
  2. Magičnost gline, medgeneracijske delavnice,
  3. Glasba kot sredstvo vzgoje in izobraževanja 2, 
  4. Glasba kot sredstvo vzgoje in izobraževanja 3.              

 

Za predlagane projekte lahko glasuje vsakdo s stalnim prebivališčem v Mestni občini Koper, star/-a vsaj 15 let. Vsakdo lahko glasuje samo enkrat. Poleg spletnega je možno tudi osebno glasovanje, in sicer v vložišču MOK ali na sedežih krajevnih skupnosti po tukaj objavljenem urniku. 

Povezava na stran za glasovanje: https://predlagam-odlocam.koper.si/sl/pp/1/predlogi?heading_id=1 

Navodila za glasovanje:

1. Izberete območje: kliknete na gumb "IZBERI OBMOČJE" in nato iz spustnega seznama izberite "Območje 1".

2. Kliknete na roza vrstico pod naslovom projekta ("Za nadaljevanje se moraš vpisati ali registrirati.") in si ustvarite račun (ime, EMŠO, naslov, e-mail)

3. Med izbranimi predlogi nas lahko podprete pri projektih: Knjižni kovček, Magičnost gline, medgeneracijske delavnice,  Glasba kot sredstvo vzgoje in izobraževanja 2 ter Glasba kot sredstvo vzgoje in izobraževanja 3 in oddate svoj glas s klikom na gumb "Glasuj za ta predlog".

 

Glasovi so s tem oddani.

 

Hvala za vaš čas in pomoč,

 

Alenka Rušt

ravnateljica