Ribica - oddelek Žogica

Cesta Zore Perello Godina 3, 6000 KOPER

Tel. / GSM


05/ 665 22 23 -3. igralnica (skupina Čebelice)
05/ 665 22 24 - 4. igralnica (skupina Pikapolonice)

GSM: 040 861 286

E-mail

bonifika.vvzkp@guest.arnes.si

Poslovalni čas

6.30 - 16.30

Lokacija

Oddelek Žogica se nahaja v pritličju Arene Bonifika. Ob dveh igralnicah imajo otroci na voljo še večnamenski predprostor, kjer potekajo skupna druženja, različne prireditve, gibalne dejavnosti in praznovanja. V atriju je urejeno igrišče z igrali, v neposredni bližini pa športni park Bonifika, kjer otroci med sprehodi opazujejo naravo, spoznavajo različne športe in se tudi sami športno udejstvujejo.

Tudi v tem šolskem letu bomo izvajali dejavnosti v skladu z rdečo nitjo Vrtca Koper "V naravi je lepo, na igrišču prav tako. Skačem, plezam, raziskujem, v domišljijski svet potujem." . Omogočali in spodbujali bomo gibalno dejavnost otrok z vsakodnevnim razgibavanjem, vadbenimi urami, pohodi in uricami atletike v sodelovanju z Atletsko zvezo Slovenije, se seznanjali z jezikom okolja preko dnevne rutine, pesmi, kratkih zgodb in deklamacij, sodelovali v humanitarnih akcijah, praznovali, se družili in povezovali znotraj enote preko dejavnosti v Tednu otroka, prazničnem decembru, pustnem rajanju, kulturnem prazniku.

Obogatitvene dejavnosti:

Športni program Mali sonček

Varno s soncem

Trajnostna mobilnost

Knjižnica

Priložnostne ustvarjalne delavnice - dan odprtih vrat

UNESCO

Glasbena skrinjica

Atletika za predšolske otroke

 

 

Februar v Žogici

26/02/2023

Praznovanje kulturnega dne, obisk Franceta Prešerna in Julije, obeležitev dneva boja proti otroškemu raku, skupno pustovanje, izdelava skupinskega kostuma, sladkanje s slastnimi kroštolami

Več o novici

Tradicionalni slovenski zajtrk

22/11/2022

Letošnji tradicionalni slovenski zajtrk je potekal 18. novembra, na dan slovenske hrane.

Več o novici

Razstava Najdihojčinega natečaja na temo JAZ IN PTICE

24/10/2022

Letošnja tema Tedna otroka je bila namenjena pomenu prijateljstva. Pogovarjali smo se o prijaznosti, hvaležnosti in seveda kako moramo biti spoštljivi, tako do soljudi kot tudi do narave in živali. Otroci iz obeh skupin so v Tednu otroka opazovali naravo in ptičke v svojem okolju in jih tudi naslikali ter tako sodelovali v Najdihojčinem natečaju.Nastale so čudovite slike, ki si jih lahko do 8.11.2022 ogledate v Mali loži v Kopru. Otvoritev razstave so s petjem popestrile tudi Čebelice.   Vabljeni k ogledu!

Več o novici

"Od pšenice do kruha" na razstavi DEKD

03/10/2022

Razstava na oddelku za mlade bralce v Osrednji knjižnici Srečka Vilharja, Koper

Več o novici