Sprejem in izpis otrok

Organ Občinske uprave Mestne občine Koper, pristojen za predšolsko vzgojo, v začetku koledarskega leta s sklepom določi terminski plan javnega vpisa in sprejema otrok, ki je obvezen za vse javne vrtce, katerih ustanoviteljica ali soustanoviteljica je Mestna občina Koper.

O sprejemu odloča ravnateljica. Če je v vrtec vpisanih več otrok, kot je v vrtcu prostih mest, odloča o sprejemu Komisija za sprejem otrok v skladu s "Pravilnikom o sprejemu otrok".

Čakalni seznam za naknadni sprejem otrok v vrtec za šol. l. 2019/2020.

S podpisom pogodbe se starši zavezujejo, da bodo otroka vključili v vrtec v času, kot je sklenjeno s pogodbo.

Starši lahko izpišejo otroka iz vrtca na obrazcu »Odjava« (ki ga dobijo in oddajo na Upravi Vrtca Koper, oddaja po elektronski pošti ni možna), najmanj 15 dni pred nameravanim izpisom, tudi v primeru podpisa pogodbe, ko otrok sploh še ni obiskoval vrtca. O izpisu otroka odloči ravnatelj vrtca s sklepom v roku 15 dni po oddaji izpolnjenega obrazca.

       
   
Otrok je kakor testo: kakor ga zamesiš, tako zrase.
(Ruski pregovor)
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.