Prihodi in odhodi otrok

  • Starši so dolžni ob prihodu v vrtec in odhodu iz vrtca spoštovati veljavni hišni red in poslovni čas.
  • Starši so dolžni vrtcu sporočiti vsako odsotnost otroka, posebno, če gre za nalezljivo bolezen ali vzroke, ki bi ogrožali zdravje in počutje drugih otrok (otroške bolezni, uši in drugo). Starši so dolžni pisno sporočiti morebitne posebnosti in napotke o ravnanju v primeru alergij, diet, vročičnih krčev in drugo že pred vključitvijo otroka v vrtec, oziroma kadarkoli med letom, v kolikor se ti simptomi pojavijo (8.člen pogodbe).
  • Prihod otrok v vrtec je do 8.30.
  • Starši so dolžni obvestiti vzgojiteljico o odsotnosti otroka do 8.00 ure (telefonsko), sicer se prehrana obračuna, kot da je otrok prisoten.
  • Otroci morajo imeti na poti v vrtec in prvi razred OŠ ter domov spremstvo polnoletne osebe. Spremljevalci so lahko tudi otroci starejši od 10 let in mladostniki, če to dovolijo starši otroka (Zakon o varnosti cestnega prometa, 5.točka 91.člena, Ur.l.RS 56/08-UPB5, 58/09 in 36/10).                              Izjava s pooblastilom.
       
   
Vaši otroci niso vaši otroci.
Sinovi in hčere klica življenja k življenju so.
Po vas prihajajo, a ne od vas.
Čeprav so z vami, niso vaša lastnina.
Lahko jim darujete svojo ljubezen, toda ne morete jim dati svojih misli, kajti oni imajo svoje misli....
Lahko si prizadevate, da boste takšni kot oni, toda ne trudite se, da bi oni ravnali tako kot vi.
Kajti življenje ne teče nazaj in se ne ustavlja ob tem, kar je bilo včeraj.
(Khalil Gibran)
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.