Dobrodošli na spletni strani Vrtca Koper!

Spoštovani!


V Vrtcu Koper se veselimo vsakega dneva posebej, v pričakovanju nečesa novega, lepega, čarobnega - v okolju, ki je otroku prijazno, ljubeče, ustvarjalno in spodbudno in v katerem se počuti sprejetega, upoštevanega in varnega.

Osnovni cilj Vrtca Koper je izvajanje kakovostnega dela za zagotavljanje zadovoljstva otrok, staršev in zaposlenih. Vzgojno osebje z veliko odgovornostjo strokovno podpira in spremlja razvoj in napredek otrok. Otroci pridobivajo skozi igro, gibanje, načrtovane dejavnosti in interakcije nova spoznanja in lastne izkušnje, ki spodbujajo optimalno rast in razvoj, vedoželjnost in razvijanje lastnih sposobnosti in kompetenc. Ustvarjalna klima v oddelkih omogoča vzpostavljanje ljubečih, sodelovalnih in odgovornih odnosov ter spoštovanje sebe in drugih.

S svojim delovanjem želimo puščati z otroki in v otrocih sledi in skupaj ustvarjati čudovite spomine na vrtčevske dni. Prisrčno dobrodošli v našem vrtcu!

Alenka Rušt
Ravnateljica

       
   
Eden naših največjih virov razumevanja otroka je otrok v vsakem od nas.
Vzpostavite stik s to žarečo energijo tako da:
* duhajte cvetlice
* pecite piškote
* pihajte mehurčke
* igrajte in sprehajajte se po pesku
* sprehajajte se po snegu
* zavrtite si ploščo in plešite
* gugajte se na gugalnici
* skačite ristanc
* rišite z barvicami
* skačite čez vrv
* poskakujte z žogo
... in to počnite z vsem srcem.
(Finski pregovor)
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.